Vormen van hulp

Hulp bij herstel

Mens GGZ wil je ondersteunen bij jouw herstel. Problemen in het leven zijn niet altijd helemaal op te lossen. Helaas. 

We kunnen wel samen kijken naar hoe jij je zo goed en zelfverzekerd mogelijk voelen kunt. Ook als het af en toe allemaal tegen zit en het allemaal uitzichtsloos lijkt. Je hoeft het niet alleen te doen, Mens GGZ is er voor je. 

 

Bij Mens GGZ ben je altijd in verbinding.

Je kunt altijd wat doen aan je eigen welbevinden. Soms is dat iets kleins, soms iets groots. Samen met ons kom je verder. 
Mens GGZ is altijd dichtbij: in gesprekken met een behandelaar, via online opdrachten of via (beeld)belafspraken. Er is altijd een mogelijkheid om met Mens GGZ in verbinding te staan.  

 

Vormen

Mens GGZ kan er altijd voor je zijn. De meeste mensen vinden het fijn om gesprekken met een hulpverlener te hebben die ze in de ogen kunnen kijken. Dat voelt meer vertrouwd. 

Maar het kan zijn dat je een volle agenda hebt, er redenen zijn waardoor behandeling niet in een spreekkamer bij Mens GGZ kan plaatsvinden. Dan hebben we een breed pallet aan digitale mogelijkheden. Je kunt bij ons (beeld)bellen, appen en oefeningen doen via je eigen computer of smartphone op het platform van NiceDay. 

 

Groepsaanbod

Soms is het goed om ervaringen uit te wisselen en op die manier van elkaar te leren. Mens GGZ heeft ook een aanbod in groepstrainingen:

  • Groepstraining rondom Negatief Zelfbeeld
  • Groepstraining ACT (Acceptance Commitment Therapie) 

Heeft u interesse in het groepsaanbod van Mens GGZ? Meld dit aan uw behandelaar.