Ik zoek hulp


Wij geloven in de kracht van de mens. Ook als het even wat moeilijker is. Iedereen krijgt te maken met situaties die niet leuk of moeilijk zijn. Iedereen kan daardoor te maken krijgen met psychische klachten.

Lees meer

Ik verwijs


Mens GGZ is een initiatief van Stichting ZIO Eerstelijnszorg en Stichting Mondriaan. Vanaf het begin is de aspiratie geweest de huisarts en zijn POH-GGZ te ondersteunen bij het leveren van zorg aan patiënten met psychische problemen.

Lees meer

Vind huisarts


Niet alle huisartsen hebben op dit moment een verbinding met Mens GGZ, maar dat aantal is stijgende. Dit zijn de actueel aangesloten huisartsenpraktijken.

Lees meer

Wachttijden


Mens GGZ streeft er naar geen wachtlijsten te hebben. We willen iedereen die door de huisarts verwezen wordt zo snel mogelijk zien. Mens GGZ is geheel voorbereid om vanaf 1 januari 2021 het aantal wachtenden te publiceren. Vooruitlopend op dat moment publiceren we ook nu al het aantal wachtenden naast onze wachttijden.

Lees meer

Kosten


Er zijn twee verschillende manieren om de behandeling bij Mens GGZ te betalen:

- Via de zorgverzekering
- Zelf

Hier leggen we kort uit hoe dat zit. 

Lees meer

Klachtenregeling


Bij Mens GGZ doen we elke dag weer ons best om topzorg te leveren. Maar er gaat wel eens iets mis. Daar willen we van leren!
Ben je cliënt bij Mens GGZ of ben je verwijzer en gaat er iets niet helemaal goed en wil je ons daarover informeren? Neem dan contact op met Bart Bongers. 

Lees meer

Werken bij

Mens GGZ is een jonge en dynamische organisatie die er naar streeft te groeien. Daarom zijn we met grote regelmaat op zoek naar nieuwe (regie)behandelaren. We zoeken mensen met Hart voor de GGZ (Remke van Staveren) die met passie willen werken aan een GGZ voor iedereen. Met oog voor de mens. En een bereidheid voor altijd te blijven leren.

Meer info

Over mens ggz

Mens GGZ is een GGZ-instelling in Maastricht-Heuvelland. Mens biedt zo kort mogelijk durende oplossingsgericht behandelingen aan mensen met klachten en problemen die een psychologische behandeling vragen. We richten ons niet direct op de stoornis, maar op de mensen die bij ons komen met hun klachten en vragen. We streven een menselijke manier van werken na.

Meer info

Bent u huisarts in Maastricht Heuvelland en heeft u nog geen verbinding met Mens GGZ? Neem dan contact op met Bart Bongers.

Bellen  
06 41 85 52 24

E-mail:
b.bongers@mensggz.nl